Foxotic 2014'e Kadar Kapatıldı :(

Selam hepinize öncelikle arkadaşlar. Foxotic sanırım en baştan tekrar ayarlanıyor. Bu yüzden hepimiz 2014'e kadar beklemek zorundayız. Bazı şeyler üzerinde çalıştıklarını düşünüyorum. Bu yüzden de onlara hak veriyorum. Çünkü bu gerçekten çok zor bir iş. Neyse siteye girdiğimizde karşımıza bu yazı çıkıyor:


Sonuç olarak oyuna da giremiyoruz. Bu yüzden herkes 2014'e hazırlansın! Takip etmeye devam ederseniz Foxotic açıldığında ilk sizin haberiniz olur. :)

- Yesil Z

Yeni Tilki Evleri Geliyor

Yeniden merhaba arkadaşlar,

Şimdiki haberim, tilki evleri ile ilgili. Çok yakında bildiğiniz gibi oyun başlatılacak. Ama beklememiz gerekiyor ne yazık ki. Oyun gelince olacak başka bir şey daha belli oldu. Yeni evler! İşte aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi birkaç tane yeni ev gelebilir.


Yukarıdaki ev çok güzel görünüyor. Böyle bir eve gerçekten sahip olmak isterdim. :D

- Yesil Z

Profesör Z Kim?

Selam!

Profesör Z adında bir tilkinin oyuna geleceğini öğrenmiştik, değil mi? Şimdi de bu Profesör Z'nin kim olduğunu öğrenmeye ne dersiniz!

İşte burada! Hmm... Sanırım iyi bir bilim adamı gibi duruyor. Belki gerçekten de iyidir. Ne dersiniz?

Diğer gelişmeler için takipte kalın ;)

- Yesil Z

Foxotic Twitter Güncellemesi (15/12/2013)

Selam!

Uzun zamandır siteye kayıt yapamıyordum, malum dersler sınavlar hiç bitmiyor :/ Bugün sizlere Foxotic Twitter sayfasının güncellendiğini söyleyebilirim. Ve kötü bir haberim daha var, Foxotic bir süreliğine bakımda ve moderatörler hariç kimse giremiyor :( Lafı kısa keserek hemen yeni güncellemeyi gösteriyorum :)

Arkaplan'a bayıldım :) Çok güzel yapmışlar kendimi tilki gibi hissettim!

Sizleri görmek çok güzel oldu bir sonraki kayıtta görüşmek üzere!

- Hakan